Detail

Landbouwgrond te koop in Frankrijk, nabij Belgische grens

09-07-2018

  • aanbod
  • Bedrijfspand/boerderij/winkelmateriaal
  • internationaal

We verkopen 15 ha kalkrijke landbouwgrond (licht glooiend) met 2 bouwvallige hoeves (ééntje aan elke kant van de National met 6 en 9 ha grond zodat het twee aparte bedrijven kunnen worden) in Aubenton (Frankrijk, 11 km van de Belgische grens en in de nabijheid van Chimay, Philippeville,...). Deze locatie lijkt ons zeer interessant voor biologische telers (starters) met afzetmogelijkheden in Frankrijk en België.

Momenteel zijn het weides die prima omgezet kunnen worden in akkerbouw, groententeelt, wijnbouw (kalkrijke grond en zuidgerichte helling),.... Niet nat gelegen en niet overstromingsgevoelig. Je kan dit ook zien op de afbeeldingen van street view op Google maps. De precieze locatie is Hameau des Carrières in Aubenton France.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en de percelen zijn vrij van gebruik. De vraagprijs voor de landbouwgrond is 12 000 euro/ha en voor de twee bebouwde zones is het 169 000 euro. Voor het geheel is het 349 000 euro. Kan prima opgesplitst worden in 2 aparte locaties van 6 en 9 ha.

Momenteel staan er schapen op een gedeelte en van de rest wordt hooi gemaakt. Bedrijf

BioForum Vlaanderen

Contactpersoon

Axel Wauters

E-mail

axwa@hotmail.com

Telefoonnummer

0472 55 74 04