Wat je moet weten over het organiseren van een activiteit voor de campagne

Wil je een activiteit organiseren tijdens een van de campagnegolven, maar heb je nog een paar vragen? Je vindt het antwoord hier 

 • IEDEREEN MAG EEN ACTIVITEIT ORGANISEREN! Je bedrijfsactiviteit hoeft dus niet aan te sluiten bij een van de campagnegolven. Liefst van al willen we de drie periodes zoveel mogelijk activiteiten over heel Vlaanderen! 
   
 • ALLEEN BIOBEDRIJVEN KUNNEN EEN ACTIVITEIT ORGANISEREN: Ben je als organisatie of overheid ook van plan om iets te doen? Zet dan een samenwerking met een biobedrijf op poten. Activiteiten zijn voor ons rondleiding, opendeurdagen, enzovoort. Je activiteit staat in het teken van bio: bio is dus ook zichtbaar die dag.
   
 • ORGANISEER EEN PROMOACTIE: winkels kunnen tijdens een campagnegolf kortingen, wedstrijden of proeverijen organiseren. Zo'n actie moet de hele campagnetijd (9 dagen) lopen en wel aansluiten bij de productgolf. Denk aan proevertjes, kortingen of wedstrijden. 

Inschrijven voor activiteiten kan hier!  

WAT JE VAN BIOFORUM MAG VERWACHTEN

 •  BioForum Vlaanderen helpt jou met het kiezen van een activiteit. Inspiratie opdoen kan met onze tips voor een geslaagde activiteit of onze voorbeeldactiviteiten.

 • BioForum Vlaanderen helpt jou met het bekendmaken van je activiteit: je krijgt van ons een gepersonaliseerde uitnodiging die je onder je klanten of contacten kan verspreiden, we sturen je een voorbeeldpersbericht en geven je tips over hoe je nog meer mensen naar je activiteit kan lokken. 
   
 • BioForum stuurt jou gratis materiaal waarmee je mensen kan informeren over bio: denk aan de folder met 5 redenen (in een nieuw jasje), affiches over de campagne, infografieken, receptkaarten, brochures, stickers, ... We houden je op de hoogte van al het materiaal dat je van ons toegestuurd zal krijgen.
    
 • BioForum zorgt voor heel wat aandacht voor bio in de media tijdens de campagneweek: we maken tijdens de campagneperiode de pers duidelijk waar bio voor staat en schakelen onze eigen communicatie via Facebook en Bio Mijn Natuur een versnelling hoger.