BioForum bedankt

Dankzij deze bedrijven kan BioForum Vlaanderen helpen bouwen aan een sterke biosector.

Wil jij de werking van BioForum ook financieel ondersteunen? Je bedrijf is als partner één jaar lang zichtbaar op de website en in de nieuwsbrieven naar de biosector. Neem dan contact op met onze communicatiemedewerker. Bedankt! 


ONZE PARTNERS


BioFresh logo

BIOFRESH BELGIUM

“Het team van Biofresh wil de biosector helpen om organisch te groeien.”

Distributeur BioFresh verdeelt biologische droogwaren, verswaren, groenten, fruit en diepvriesproducten aan biowinkels, restaurants en cateraars. Het assortiment bestaat in totaal uit zo’n zesduizend producten, met dagelijks ongeveer 250 verschillende referenties groenten, het ganse jaar door. Vandaag werken zij nog steeds zoals vroeger: de drempel naar bio verlagen door de juiste communicatie en door bedrijven samen te brengen.

www.biofresh.be


Certisys - BioForum Bedankt

CERTISYS

"Een toekomst vol vertrouwen met gecertificeerd bio"

Controleorganisatie Certisys bestaat al sinds 1991. Ze staan aan de wieg van de sector. De controleurs zijn plaatselijk actief in heel België en in het Groothertogdom Luxemburg. Zij zien het als hun opdracht om de sector te blijven promoten en de geloofwaardigheid van bio te garanderen.

www.certisys.eu 


Tüv Nord Integra

TÜV NORD INTEGRA

"De garantie dat bio 'echt bio' is"

In België maakt de controleorganisatie Tuv Nord Integra al meer dan 25 jaar werk van betrouwbare controle en certificatie van de biologische landbouw. Die jarenlange expertise is een pluspunt: ze kennen de sector door en door. De biologische sector staat achter dit uitgebreid controlesysteem. Het is immers dé garantie voor haar consumenten, dat ‘bio echt bio is’.

www.tuv-nord.com/be/nl/certificatie/bio/


Quality Partner

QUALITY PARTNER

"Meertalige controleurs in België en Luxemburg"

In België en het Groothertogdom Luxemburg voeren de meertalige teams van Quality Partner controles uit in alle stadia van de productie, voorbereiding en distributie van de producten afkomstig uit de biologische productie’.

www.quality-partner.be/nl