Lerend netwerk Antwerpen - Een nieuwe richting inslaan met je bedrijf

dinsdag, februari 25, 2020 - 13:30 tot 16:30
Sector: 
producent

Sta jij op een sleutelmoment in je bedrijfsvoering? Overweeg jede stap naar bio, korte keten? Wil je aan de slag met verbredingop je bedrijf?…MAAR is je focus nog zoek? Wil je (terug)controle over je bedrijf dat in volle verandering is? Wil je met minder tijd hetzelfde werk verzetten? Knaagt het soms dat je geen tijd meer vindt voor de dingen die je écht belangrijk vindt?

In het lerend netwerk 'een nieuwe koers op je bedrijf?' focussen we op de uitwisseling van ervaringen en het leren van elkaar. We gaan met elkaar in gesprek over onze uitdagingen en scheppen helderheid in onze plannen. Engageer je nu om gedurende 3 maanden, 1 namiddag per maand samen met collega’s strategisch na te denken over een her-oriëntatie van je bedrijf. Grijp deze kans en maak je toekomstplannen concreet. Met de hulp van andere ervaringsdeskundigen zet je weer zelf de koers uit van je bedrijf. Deze activiteit richt zich op boeren uit de provincie Antwerpen. 

Plaatsen zijn beperkt, inschrijven voor 21 februari. Je vindt het hele programma hier. De eerste ontmoeting vindt plaats op 25 februari. 

Deze activiteit is een organisatie binnen het project ‘Bio-scope Limburg’, een gezamenlijk initiatief van het Innovatiesteunpunt, Boerenbond en Bioforum Vlaanderen met de financiële steun van Europa, de Vlaamse Overheid en provincie Limburg.

Locatie: 

Baarbeekhoeve
Baarbeekstraat 24
2812 Mechelen

Organisator: 

Bio-Scope 

Website: 

Het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven is verplicht vóór 21 februari via www.innovatiesteunpunt.be/kalender

Contactgegevens: 

Contacteer Eveline Driesen (0494/71.22.07 - eveline.driesen@innovatiesteunpunt.be) of Jessie Van Tricht (0498/83.44.13 – jessie.vantricht@innovatiesteunpunt.be).