Kansen in de biologische melkveehouderij?

donderdag, december 7, 2017 - 13:00 tot 17:00
Sector: 
producent

Bio zoekt Boer en Bio zoekt Keten organiseren op 7 december een studienamiddag voor erfbetreders en omkadering. 

Kom je vaak in contact met melkveehouders en krijg je daarbij vragen over biomelkveehouderij? Wil je hier graag over bijleren? Dan ben je van harte welkom op deze studienamiddag, georganiseerd voor consulenten, adviseurs, vertegenwoordigers, beleidsmedewerkers, dierenartsen, ... Kortom, iedereen die betrokken is bij de sector is welkom. Met een verdubbeling van de Vlaamse biologische melkplas maakt de sector in 2017 grote sprongen. Ook in onze buurlanden is de groei razendsnel gegaan. Maar wat betekent dit concreet op Vlaamse en Europese schaal? Zijn er nog kansen voor bijkomende omschakelaars? Wie de omschakeling aanvat krijgt te maken met heel wat technische en economische aandachtspunten. Adviseurs Luc Sobry en Wim Govaerts staan stil bij enkele zaken waar jij als erfbetreder een meerwaarde in kan betekenen. Finaal sluiten we af met een receptie en netwerkmoment.

Het volledige programma vind je in de agenda hieronder. 

Inschrijven Inschrijven is gratis, maar verplicht. Bel naar 016/28 61 02 of surf naar biozoektboer.be/kansenmelkvee (voor 1/12).


Locatie: 

Thomas More Hogeschool, Kleinhoefstraat 4, Geel

Organisator: 

Deze activiteit is een organisatie van ‘Bio zoekt Boer’, ‘Bio zoekt Keten’, de Hooibeekhoeve en Inagro en kadert mede binnen het demonstratieproject “Routeplanner melkvee”.

Contactgegevens: 

Sander Van Haver (0470 26 66 60, sander.van.haver@biozoektboer.be)