Word nu lid en profiteer van onze najaarsactie

27 september 2018

De tarieven van het lidmaatschap bij BioForum worden geïndexeerd. Voor de winkels voorzien we een nieuwe tariefberekening. Wie dit najaar lid wordt van BioForum, krijgt drie maanden gratis lidmaatschap en is meteen lid tot eind 2019.

Ben je bio-ondernemer, maar nog geen lid van BioForum Vlaanderen? Lid zijn van BioForum Vlaanderen geeft recht op heel wat voordelen: zo geven wij je advies op maat en krijg je korting op onze studiedagen en evenementen. Jouw lidmaatschap zorgt er ten slotte voor dat wij nog harder voor jouw belangen kunnen opkomen.

Wie nu inschrijft, kan bovendien genieten van ONZE SPECIALE NAJAARSACTIE! Word nu lid voor 2019, en krijg er de laatste maanden van 2018 gratis bovenop. 

Deze actie geldt ook voor pas gestarte biobedrijven. Ben je nog geen jaar bezig met bioproductie, dan kan je het eerste jaar gratis lid worden. Doe dat nu, en je betaalt geen lidgeld tot eind 2019!

In 2019 indexeren we het lidgeld en voorzien we een nieuwe tariefberekening voor winkels. Je vindt er alles over in onze tarieventabel

Overtuigd? Meld je nu aan als lid!

Nog vragen? Neem contact met ons op.

Nieuwsfoto: Lisa Develtere